25 oktober StABS-NOP

ANBO Noordoostpolder is overgegaan in de Algemene Stichting Activiteiten en Belangenbehartiging Senioren in de Noordoostpolder: StABS-NOP. Een bloeiende vereniging merkten wij. Een vereniging die inmiddels ver boven de duizend leden is gegroeid. Voorzitter, de heer Mientjes, heette ons en de ruim zestig aanwezigen van harte welkom in de grote zaal bij de Nieuw Jeruzalemkerk. Een gemêleerd gezelschap van 50-ers tot en met een zeer vitale 95-jarige mevrouw.Het programma de Kijkbuis en het daarbij geschetste tijdbeeld van de jaren vijftig en zestig leverde veel leuke interacties tussen Loes en de aanwezigen. Er was voldoende ruimte om wat dansjes te maken en dicht bij het publiek te komen.
Na afloop verraste de organisatie ons met een mandje met potjes overheerlijke saus, sap en jam van de Vinkfruitboerderij. Een aansluitend dinertje in Dronten met familie paste goed bij deze dag.

Een gedachte over “25 oktober StABS-NOP

Reacties zijn gesloten.