1 november 2017 Laurens Huize Sint Petrus, Berkel en Rodenrijs

Op een mooie plek langs de Noordeindsweg in Berkel en Rodenrijs ligt Huize Sint Petrus. Zoals de naam doet vermoeden is het een woonzorglocatie met een van oudsher katholieke achtergrond. Die achtergrond doet er tegenwoordig niet meer toe. Iedereen kan hier rekenen op persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Die sfeer merkten we meteen op toen we binnenstapten voor ons middagoptreden en door gastvrouw/vrijwilliger Ria hartelijk werden ontvangen. De ruim dertig gasten hebben het uitstekend naar hun zin gehad, ze kenden de artiesten en zongen dapper mee. De persoonlijke benadering en één op één contacten werden erg op prijs gesteld. Wij zien terug op een mooie en warme bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *