20 oktober Wooncentrum De Bloemendal, Deventer

Deventer is vanuit Woerden een van onze meer verre locaties. Daarom eerst een lekkere lunch bij onze vriendin Wil en vervolgens naar Wooncentrum Bloemendal, het Laar 1. Het waren de vrienden van Bloemendal die deze middag aan de gasten aanboden.
Om drie uur was de zaal werkelijk overvol. Astrid opende het optreden en daarna ging het heerlijk los. Luisterend naar nummers uit lang vervlogen
tijden, met een artiest op een zwart-wit of kleurentelevisie . Natuurlijk mochten, net als in de Bollaarshoeve deze week, de bonbons niet ontbreken.
De Zorggroep Solis waartoe Bloemendal behoort is een van de oudste zorginstellingen in ons land. 750 Jaar geleden werd het eerste gasthuis in de rijke Hanzestad Deventer gesticht. Het heeft zich in de loop der eeuwen steeds vernieuwd en is anno 2017 met al haar instellingen niet meer weg te denken uit deze stad. En het zijn zoals Loes in haar dankwoordje zei, niet alleen de instelling, maar vooral de vele vrijwilligers die het succes in de zorg bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *