9 oktober Zorgcentrum Gouwestein, Gouda

Zorgcentrum Gouwestein is een van de zestien prachtige locaties van Zorgpartners Midden-Holland. Eerder traden we op in Hanepraij, Ronssehof en de Reehorst. We kenden dit mooie huis nog niet, maar door de enthousiaste ontvangst van Marleen en haar vrijwilligers voelden we ons meteen thuis. Met veel zorg en aandacht werden de ruim twintig bewoners van Gouwestein in een mooie opstelling geplaatst. Met eindeloos geduld betrok Loes de bewoners in kleine gesprekjes voorafgaande aan ieder nummer en zodra de muziek eenmaal draaide was men er meteen bij. Meezingen en handen klappen gingen gewoon vanzelf. Menig traantje werd weggepinkt bij “Het Dorp” van Wim Sonneveld. Wat is het toch mooi om zo’n groep bewoners een heerlijke middag te bezorgen.

Een gedachte over “9 oktober Zorgcentrum Gouwestein, Gouda

  1. Het was zeker een hele gezellige middag onze bewoners hebben er van genoten , zelf vandaag bedankte zij mij dat ik jullie had uitgenodigd.
    Wij gaan jullie zeker weer bellen / mailen voor een nieuwe afspraak .
    Nogmaals , dank jullie wel en graag tot ziens !

Reacties zijn gesloten.