18 oktober De Bollaarshoeve, Oostvoorne

Als je de gelegenheid hebt om langs Den Briel te rijden als je naar de Bollaarshoeve gaat, is de dag al geslaagd. Met de prachtige Sint-Catharijnekerk hoog boven het stadje waan je je in een middeleeuws schilderij.
De Catharina Stichting heeft diverse voorzieningen op dit deel van Voorne-Putten. In het zorgcentrum zelf was een drukte van belang. Met pas- en meetwerk konden toch twintig gasten een plekje vinden. Meteen vanaf het begin van het optreden deden de gasten enthousiast mee. Volop genieten, ook van de bonbons van Liesbeth. Het was inderdaad zoals de activiteitenbegeleidster het na afloop nog eens toelichtte: “met muziek kun je met demente mensen werkelijk luchtkastelen bouwen”. Mooi was dat bij het nummer “Samen een straatje om” van Rudy Carrell  op het juiste moment een hondje, genaamd Bumper tevoorschijn rende.
Het optreden werd aangeboden ter gelegenheid van de verjaardag van Joke. Joke is een van de bewoners in dit huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *