16 november KBO/PCOB Leiderdorp

We waren goed op tijd bij De Menswording in dscn6790
Leiderdorp.  De keuze viel al snel op de gebedsruimte met zijn 300 stoelen, want de koffiekamer zou te klein zijn geweest voor dit grote gezelschap. Zo’n ruimte heeft trouwens ook een prachtige akoestiek. Voor ons begint het feest al in het uur vooraf om er een uitgekiende opstelling van te maken en een goede soundcheck te doen.
Leiderdorp heeft actieve programma’s voor ouderen. We werden weer zeer gastvrij ontvangen, het programma sloeg prima aan en de pauze gaf ruimschoots gelegenheid om met het bestuur en de diverse gasten te praten. Bij de introductie van “de Kijkbuis” gaven de aanwezigen blijk van een uitstekende kennis van de muziek en de artiesten uit de 50- en 60er jaren.  Geen wonder overigens, want in juli van dit jaar was er nog een uitgebreide lezing geweest over Annie M.G. Schmidt. Twee van haar liedjes werden door Loes vertolkt.

Een gedachte over “16 november KBO/PCOB Leiderdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *