17 november Buurtzorg Westvoorne

tinte-2De landelijke Buurtzorg-organisatie met 10.000 medewerkers met 850 teams bestaat nu 10 jaar. In Tinte, bij Brielle, was dat reden om dat eens goed te vieren met de mensen die aan wijkverpleegkundigen en ziekenverzorgenden zijn toevertrouwd. Het team van Westvoorne bestaat uit tien geweldige dames die zorg leveren aan huis. Toen wij ruimschoots tevoren arriveerden waren zij al driftig bezig de zaal te versieren met slingers en vlaggen in de blauwe herkenningskleur van Buurtzorg. In de pauze van ons programma verzorgde het team op de melodie van Ja Zuster, Nee Zuster een mooi lied voor de aanwezigen.  Voor ons was dat een passende tinte-1bijdrage in ons programma met 14 nederlandstalige nummers uit de tijd van de beginjaren van de televisie en de heerlijke musicals van Annie M.G. Schmidt. Evelien die ook de opening had verzorgd, verraste ons na afloop met een mooie bos bloemen.

Een gedachte over “17 november Buurtzorg Westvoorne

  1. Mooie actie zo voor de buurtzorg.
    Een cadeautje voor hen dat je optrad loes, en een cadeautje voor jullie dat je van hun bijdrage konden meegenieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *