8 juli 2016 Seniorencontact Bernadetteparochie

Bijna 40 gasten namen deel aan de slotmiddag van het seniorencontact van de Bernadetteparochie in Rotterdam. De zaal was hiermee goed gevuld. De zeven vrijwilligers hadden alles prima voor elkaar. Het was een enorm plezier om iedereen vrolijk mee te horen zingen op de nederlandstalige lDSCN5443iedjes van het programma de Kijkbuis. Natuurlijk viel het in de smaak dat nummers van de echte Rotterdammers als Gerard Cox, Annie de Reuver en Tom Manders werden vertolkt. Maar ook andere nummers als “ik geef je een roosje, m’n roosje” van Conny van den Bos en “Samen een straatje om” van Rudy Carrell leverde veel herkenning. Samen met de gasten werd de sfeer van de eerste televisiejaren weer feilloos opgeroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *