8 juni 2016 Alzheimer Café Brielle

Het avondoptreden lieten we vooraf gaan door een wandeling door het mooie stadje Brielle en een heerlijke maaltijd bij restaurant “De Hoofdwacht” aan het Kerkplein. Het was de slotavond van het Alzheimer CaféWelzijnOuderen003. Brielle Van half acht tot ruim kwart over negen brachten we ons programma voor een enthousiast publiek. Het bericht over deze avond in de Brielsecourant had zijn werk goed gedaan. Citaat: “Het is een feit dat muziek verbindt en emotioneert, vooral bij mensen met dementie. Dus is deze avond niet alleen bedoeld voor (wat afleiding en ontspanning voor) mantelzorgers, maar met name uitermate geschikt voor de mensen met dementie zelf (muziek brengt vaak verre herinneringen en sentimenten terug). Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom”.
We werden ingeleid door Elsemieke en na afloop had Aad een treffend gedicht wat heel mooi de intentie van de avond verwoordde.

2 gedachten over “8 juni 2016 Alzheimer Café Brielle

  1. Jazeker een mooie ,gezellige,nostalgische liedjes-avond is het geworden!!!
    Dank jullie wel.
    Fijn jullie ontmoet te hebben.
    We gaan elkaar weer zien !

  2. Wij vonden het ook een geweldige avond!! Met elkaar volop genoten van het enthousiaste, hartverwarmend en mooie optreden!….
    (de foto’s volgen nog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *