13 mei de Cope in Kamerik

wim sonneveldIn de gezellige recreatiezaal van de Cope ontmoeten de bewoners van dit complex en andere inwoners van Kamerik elkaar regelmatig voor een kop koffie, een praatje of een activiteit. Eenmaal in de maand is er een bijzondere activiteit. Op deze dag mochten wij de vrijdagmiddagshow verzorgen.
Door de vier vrijwilligers werden we hartelijk welkom geheten en tussen de liedjes door werden op die middag veel oude herinneringen opgehaald.  En natuurlijk slaat in een hechte dorpsgemeenschap als Kamerik het lied ‘Het Dorp” van de in 1974 overleden Wim Sonneveld bijzonder goed aan. Na een paar gezellige uurtjes, een drankje mochten we ook nog aanschuiven voor het gezamenlijke diner met de bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *