18 mei Woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht

DSCN3798Voor de derde keer mochten we een optreden verzorgen in het woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht. Veel bewoners waren al verhuisd naar andere locaties, maar toch was de zaal goed gevuld met de  nog aanwezige pg-patiënten en vaste bewoners in de aanleunwoningen. Diverse nummers zoals “Jo met de banjo” en “de kat van Ome Willem” werden dapper meegezongen. Hoogtepunt van de avond was het toezingen van het 45-jarige echtpaar Piet en Ria met het geweldige nummer van Toon Hermans “Altijd zal ik van je houden”. Dank aan Eva Boele en haar collega-vrijwilligers voor de perfecte organisatie.
Jammer dat  dit prachtige woonzorgcentrum  zijn deuren gaat sluiten. 

Een gedachte over “18 mei Woonzorgcentrum Tolsteeg in Utrecht

  1. Zeker jammer en wat was het weer een fijn en warm optreden voor ons allen en nogmaals dank voor het prachtige lied.
    Tot ziens groeten
    Piet en Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *