16 februari 35 jaar PCOB Alphen aan den Rijn

Ruim 85 leden waren naar de Sionskerk gekomen voor de viering van het 35 jarig bestaan van de PCOB Alphen aan den Rijn.  De PCOB is een geweldige vereniging. Ze doet veel voor haar leden. We zagen bijvoorbeeld een opvallende goede voorlichting voor ouderen op haar website. Toegankelijk en overzichtelijk, bijzonder informatief en gericht op de actuele vragen die ouderen kunnen hebben. Van ons verdienen ze een dik compliment. Na een korte ledenvergadering kon het feest beginnen. En het werd een feest met een kleurrijke verzorging. Een middag met veel enthousiasme onder het publiek, ondanks dat het feit dat de advocaat veel te snel op was. Het was perfect georganiseerd en de zaal kon niet voller. Na afloop kreeg Loes een prachtig boeket uit handen van  de PCOB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *