17 februari Julianastaete, Gouda

Ook een kleine huiskamer kan een geweldig podium zijn. Met achttien gasten was het merendeel van de bewoners van Juianastaete in Gouda aangeschoven. Lizette richtte de aangrenzende kamers zo in dat iedereen het goed kon zien. Het werd een middagje genieten voor de ouderen in dit begeleid wonen-complex. Het afgelopen jaar was het complex vaak in het nieuws, maar gelukkig gaat al dat gedoe aan deze ouderen voorbij. Het middagje ongedwongen plezier straalde er van af, zoals ook op de foto blijkt. De pret werd verhoogd toen Loes een bekende zangeres aankondigde en op de foto het guitige hoofd van Dorus verscheen. Net zoveel plezier als men had toen later in het programma, Loes met een zwart poezenmasker voor Zorro werd uitgemaakt. In Gouda is de humor niet verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *