14 januari serviceflat Driehoorne, Alphen a/d Rijn

Er gebeurt veel in Driehoorne. Echt heel veel, maar de bewonerscommissie van de serviceflat Driehoorne in Alphen aan den Rijn is dan ook een fijne en ambitieuze groep mensen. Nel vertelde enthousiast over haar initiatief “voor en door bewoners” dat inmiddels zeven jaar succesvol steeds weer een volle zaal trekt en waar bewoners hun creatieve kwaliteiten aan anderen mogen laten zien. Verrassend. Ons optreden werd door Ilse op spontane wijze aangekondigd. Bijna zeventig bewoners van dit mooie wooncomplex waren naar de recreatie-/restaurantruimte gekomen en hebben genoten van een twee uur durend optreden. Nadat Ilse ons met een fles wijn had bedankt, hebben we nog lang met de bewonerscommissie nagepraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *