6 januari Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Vlaardingen

De Zonnebloemafdelingen Vlaardingen Centrum-West en Ambacht-Oost zijn samengegaan. Op zaterdag 6 januari werd in de recreatieruimte van de Marnixflat daarom de nieuwe Zonnebloemvereniging Vlaardingen-Centrum gepresenteerd. Meer dan honderd leden waren naar deze feestelijke middag gekomen. Na een korte introductie van Ina ging kleurige champagne in mooie glazen rond om op het nieuwe jaar en de nieuwe vereniging te drinken. De vrijwilligers hadden er bijzonder veel aan gedaan. Prachtige kaartjes aan de bonbons, heerlijke hapjes. Het was één groot feest voor de aanwezigen. Ina heette ook de optredende Muziekbonbons hartelijk welkom en beloofde op voorhand de polonaise in te zetten als “de Wandelclub” zou worden gezongen. En dat gebeurde ook. We presenteerden immers de Kijkbuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *