14 december NVVH Vrouwennetwerk Leiden

Het NVVH/ Vrouwennetwerk Leiden had De Gouden Leeuw,  hotel-restaurant in Voorschoten uitgekozen om haar lunch en kerstviering te houden. Bij deze 100-jarige “dame” waren we vorig jaar op 29 september ook al op bezoek geweest, dus dat vormde meteen de basis voor een hartelijke ontvangst. Toen was Loes alleen, nu in verband met de kerstviering geflankeerd door haar beide gitaristen. Met een ruime keuze aan Nederlands- en Engelstalige nummers zat de stemming er snel in. Ruud en Jaap gaven hun tijdens de nummers enkele mooie gitaarsolo’s ten gehore.  Tegen half vier moest we helaas stoppen.  Voor deze gastvrije vereniging hadden we nog wel uren door willen gaan.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *