6 december Contactmiddag Maranathakerk Woerden

kerst-maranathakerkNa een mooie meditatie van pastor Diny Wolters van de Hervormde Gemeente Woerden over de feestelijke, maar ook drukke decembermaand startten we ons programma in een zaal van de Maranathakerk. Buiten was het flink koud, maar binnen brandden de lampjes van de kerstboom gezellig.
Iedere maand wordt door een aantal vrijwilligers gezorgd voor een gezellige en inhoudsvolle middag. De prachtige akoestiek en het enthousiaste publiek stonden garant voor een mooie dinsdagmiddagshow. Hoewel de tijd al was verstreken werd het slotnummer van André van Duin “Als de zon schijnt” erg gewaardeerd. Dit was het 160e optreden van Muziekbonbons dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *