2 december Vita Amstelland in Amstelveen

Het was een vertrouwd weerzien bij Vita Amstelland in Amstelveen. Deze organisatie voor maatschappelijke dienstverlening en welzijnswerk biedt veel activiteiten in maar liefst acht wijksteunpunten.  Voor ons was dit weer op de locatie Middenhof die we vorig jaar ook rond deze tijd bezochten. Programmacoördinator Marlous heette ons hartelijk welkom Het werd weer ouderwets genieten van terugblikken op momenten die in ieders 7 leven voorkomen. Zo hadden we het  voorbereid met Brigitte en Henriette. Na afloop werd vanuit het publiek om een toegift gevraagd en natuurlijk laten we ons dan niet onbetuigd. Dat hebben we immers altijd achter de hand. Marlous verraste ons met een heerlijke doos bonbons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *