29 november de Geuzenveste Utrecht

In Utrecht bij de Geuzenveste op de Hoornekade beginnen we de bewoners en vrijwilligers inmiddels te kennen en dat is wederzijds. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Marion heette ons in de huiskamer welkom met bewoners, mantelzorgers, familie en vrijwilligers. dscn6815Men genoot duidelijk van de veertien Nederlandstalige liedjes.
Hoewel bij sommige vragen het geheugen het weleens liet afweten was het plezier er niet minder om.  De vraag van wie je nu de eerste kus kreeg roept altijd mooie en spontane herinneringen op. Muziek blijft altijd in je zitten en dat lieten de bewoners duidelijk merken. Op de bekendere nummers werd flink meegezongen en bij de wat moeilijkere luisterde men met plezier.
Na afloop wilde een van de bewoners wat terugdoen voor ons optreden. Ze overhandigde ons twee kleine zelfgemaakte schilderijtjes. Wat konden we dat waarderen. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *