9 november Careyn, Torenhoeve in Hellevoetsluis

torenhoeve-2Het werd een geweldig leuke middag bij Careyn de Torenhoeve in Hellevoetsluis. Een bijzonder gebouw. De woningen voor 25 bewoners zijn gebouwd in een voormalige boerderij met opstallen die in de oude staat prachtig werden gerenoveerd. Careyn Torenhoeve bestaat nu drie jaar en ademt warmte en geborgenheid in een moderne leefomgeving. We waren blij verrast dat het merendeel van de bewoners, aangevuld met enkele familieleden en mantelzorgers, acte de presence gaf.
We zijn in veel instellingen geweest met ouderen en ons zegt dat veel over de wijze waarop de bewoners worden begeleid. Annemarie, van onze kant veel dank voor de wijze waarop je  de bewoners in een mooie setting hebt neergezet. Nel, die alle artiesten uit ons programma kende en zich een fervent aanhanger van Andre Hazes  noemde, bedankte ons op een lieve en persoonlijke wijze namens alle bewoners.  De chocolade hebben we in de urenlange file naar huis lekker opgeknabbeld.

Een gedachte over “9 november Careyn, Torenhoeve in Hellevoetsluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *