8 november NVVH Vrouwennetwerk Spijkenisse

logo-nvvhHet NVVH Vrouwennetwerk van Spijkenisse, een bruisende vereniging met meer dan 150 leden, is op weg naar haar zeventigste verjaardag. Een aantal van de aanwezige dames moet rond de oprichtingsdatum geboren zijn. Daarom was het vanzelfsprekend dat zij de beginjaren van de televisie nog zo goed in hun geheugen hebben. Enkele dames bekenden al heel lang niet te hebben gezongen, maar nu hadden ze de hele middag uit volle borst meegedaan. Toen we om half vier afsloten konden zowel voorzitter en de activiteiten-coördinator als wij terugzien op een geslaagde middag.
Onder de dames bleken er velen die graag een kaartje meenamen voor hun andere netwerken. Een (h)echt vrouwennetwerk dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *