5 november 2016 AxionContinu Voorveldse Hof

download-1Wat is het nieuwe Voorveldse Hof toch een prachtig vervolg op Tolsteeg waar we op 16 mei optraden. We werden door Monique warm onthaald in een sfeervolle ruimte waar het merendeel van de bewoners van dit nieuwe centrum door de tien vrijwilligers naar toe werden begeleid.  We zagen veel nieuwe gasten maar ook enkele oude bekenden. Voor aanvang van de voorstelling was er koffie, thee en fris met een bonbonnetje en in de pauze een advocaatje met bittergarnituur. Kortom dit alles werd net zo gewaardeerd als ons programma.
Na afloop mochten we nog de huiskamer met keuken van een van de units bezoeken. Een knusse inrichting waar de bekende Bolletje-beschuitbus,  een Singernaaimachine en andere gebruiksvoorwerpen uit het verleden meteen opvielen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *