2 november Eduard Douwes Dekker, Amsterdam

Uren in de file, maar een optreden voor ruim negentig gasten in dit prachtige ouderencomplex geeft je meteen weer enorm veel energie. Jammer dat negatieve berichten over de kwaliteit van de ouderenzorg in de media vaak de aandacht krijgen, terwijl er juist ook zoveel mooie dingen gebeuren. Wij ervaren dat de beroepskrachten en vrijwilligers, en zeker hier in Amsterdam, plezier in hun werk hebben en ook prima in staat zijn om een mooie middscn6753dag te organiseren.
Het waren de kleine dingen die ons ontroerden. In de pauze werden de gasten verrast op “Muziekbitterballen” en bij het nummer “Samen een straatje om” van Rudi Carrell meldde een oudere dame dat haar hond nog iedere week twee dagen bij haar mag logeren en dan  wordt gehaald en gebracht. Wij geven een pluim aan Evean Eduard Douwes Dekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *