6 oktober AndersOuderWorden, Capelle Schollevaar

De nationale Dag van de Ouderen valt op in Nederland op 7 oktober. Reden voor de werkgroep Anders Ouder Worden (A.O.W.) om op de dag daarvoor de ouderen in Capelle Schollevaar eens goed in het zonnetje te zetten. Er was een samenkomst met een grote groep in het buurtcentrum. dscn6473Net als andere A.O.W. groepen is men in Capelle Schollevaar bijzonder actief met het organiseren van bijeenkomsten voor senioren.
Het werd een goed gevulde dag met in de ochtend een interessante lezing door de brandweer, een gezamenlijke lunch en een ontspannende middag met Muziekbonbons.
We brachten hier ons bekende programma en we waren er van overtuigd dat de gasten ervan hebben genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *