28 september Zonnebloem Nieuwkoop Noorden

Ruim 80 gasten van de Zonnebloem Nieuwkoop Noorden kwamen bijeen in het parochiehuis aan de Dorpsstraat. Het is voor ons altijd weer leuk om in de zaal oude bekenden tegen te komen. De vele vrijwilligers en mantelzorgers hadden het er druk mee om iedereen op tijd aanwezig te laten zijn, te ontvangen en uit de jassen te helpen. Na de dscn6415Eerste Kus van Annie de Reuvers meldden zich spontaan enkele gasten die zich hun eerste kus nog goed konden herinneren en daar met smaak over wilden vertellen. De nummers zaten er goed in, want er werd er driftig meegezongen en de vrijwilligers liepen op de wijs van de “wandelclub” een vrolijke polonaise. Dat hadden we lang niet gezien.
Een dik compliment voor Monique en de medewerkers van de Zonnebloem Nieuwkoop Noorden, want met zoveel hartelijkheid en warmte wordt een muziekmiddag een geheid succes. Wij waren erg blij met de tevreden gezichten en de mooie bos bloemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *