13 september Zorgpartners, Prinsenhof in Gouda

Buiten was het dertig graden en binnen heerlijk koel. Geen wonder dat de zaal goed vol was. Het was ons tweede optreden in de Prinsenhof, nu met het nieuwe programma “de Kijkbuis”. Het werd een geweldig feest. Op de vrolijke ritmes van nummers van Wim Sdscn6298onneveld en Jasperina de Jong  kon men eenvoudigweg niet op zijn stoel blijven zitten.
Na negen uur was er nog ruimte voor een toegift, Ome Jan van Willeke Alberti. Ome Jan bleek zelfs in de zaal te zitten en ging helemaal uit zijn dak.
Miriam, die het allemaal geweldig had geregeld bedankte ons met een prachtige kaart met de lieve woorden: “Beste Loes, bedankt voor het gezellige optreden op de muziekavond in Prinsenhof !. De bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers hebben genoten”.
Nou Miriam, wij ook en we komen graag een keer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *