4 september Careyn De Geuzenveste in Utrecht

careynHet is altijd fijn om in de Geuzenveste aan de Hoornekade op te treden. Het is er zo ontspannen. Vrijwel alle gasten van deze  kleinschalige woonlocatie voor 26 personen waren aanwezig, waaronder een aantal inmiddels voor ons bekende gezichten. Marion had met vrijwilliger Emma alle gasten in een goede opstelling gezet. Het nummer van Annie de Reuver “de eerste kus” was voor enkele dames aanleiding om zonder enige schroom te vertellen van wie zij in het verre verleden hun eerste kus hadden gekregen. Dat kan erg belangrijk zijn. Een echtpaar in de zaal was na die eerste kus al 69 jaar getrouwd.
De bewoners van de Geuzenveste en wij hebben weer een middag volop kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *