31 augustus de Bollaarshoeve Oostvoorne

Het was een bijzondere  verjaardag  in de Bollaarshoeve in Oostvoorne. Liesbeth bood haar tante Joke een optreden van ons aan als verjaardagscadeau.
DSCN6174Liesbeth had ons eerdere optreden in het Alzheimer café in Brielle gezien en wist dat haar tante dit erg zou waarderen. Dat bleek ook. Tante Joke gaf haar eigen verjaardag van enkele dagen eerder een zesje, maar dit optreden een dikke tien.
Als je op het aantal stoelen moest afgaan, was er gerekend op een kleine twaalf gasten, maar nog voor het eerste nummer was gezongen, was de groep gegroeid tot meer dan 35. Het werd een bijzondere middag in Oostvoorne.

Een gedachte over “31 augustus de Bollaarshoeve Oostvoorne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *