19 augustus Zomerschool Delft

DSCN6013Wat een geweldig programma had het team van de Zomerschool voor Senioren in Delft voor haar inschrijvers gemaakt. Wie wil niet graag naar het Onderwijsmuseum in Dordrecht, een wandeling door de TU-wijk in Delft, wijn proeven, een golfclinic, naar Schiphol behind de scenes of andere bijzondere activiteiten. Namens zijn team bedankte Chris van Wijk de zeven vrijwilligers die dit alles mogelijk hadden gemaakt. Het was een mooie uitdaging voor ons om dat programma op een feestelijke manier met de “Kijkbuis” af te sluiten. Vanaf het allereerste begin zong het publiek uit volle borst mee. Alle artiesten, alle nummers konden rekenen op muzikale bijval.
Voor aanvang en in de pauze werd een mini high-tea gepresenteeDSCN6004rd. Om vier uur was de koek op en ging men met een voldaan gevoel weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *