10 augustus Bosgoed Lunteren

DSCN5929Vrijwel alle 39 gasten, waaronder diverse vrijwilligers, waren om acht uur aanwezig voor ons optreden in dit sfeervolle hotel. Met een gemiddelde leeftijd van rond 85 jaar hadden ze  een druk dagprogramma achter de rug, maar het enthousiasme leed daar duidelijk niet onder. Op de muziek van “De Wandelclub” gingen toch echt alle beentjes van de vloer. Heel actief deed men mee om de namen van de artiesten van toen en hun lied te raden.
Coördinator Gert had voor deze avond een flinke dansruimte gereserveerd. Ook had hij voor zijn gasten een mooi programmaboekje over Muziekbonbons met foto’s van eerdere optredens gemaakt. Ter herinnering aan hun eigen woensdagavondshow.
Ook nu mocht net na half tien een toegift niet ontbreken. “Zeilen op de wind van vandaag” is een lied met een mooie boodschap op een geweldige melodie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *