6 augustus Vaartland, Vlaardingen

IMG_6196We kenden Vaartland, Frankeland in Vlaardingen bijna niet terug, zo grondig en mooi was het gerestaureerd. Twee weken geleden voorzag onze designer, Brouwer Sign BV ons bij het optreden in Aarlanderveen van een prachtige banner, vandaag was het onze vriend en “adviseur productie en presentatie” Martin Hamilton die met partner Esther had plaatsgenomen tussen de ruim 65 gasten. Het programma moet op topkwaliteit zijn. Zo zal activiteitenbegeleider Jolanda er ook over gedacht hebben, want bij aanvang werd op echte bonbons getrakteerd. De vrijwilligers hadden alles weer moeiteloos georganiseerd.
Het was ons derde optreden in Vaartland in Vlaardingen en diverse gasten kenden ons al van vorige optredens. Dat betekende een volle zaal met enthousiast IMG_6195publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *