25 juli Zomerfeesten Aarlanderveen

Het driedaagse zomerfeest in Aarlanderveen startte met een feestavond voor de 65 -plussers. Een feestavond met een optreden van Muziekbonbons afgewisseld met bingo. De zaal was gevuld, er hingen  DSCN5596kleurige slingers en er was zelfs een zonnige zomerkoningin. Direct na de huldiging van de voorzitter van het organiserende Oranjecomité kon de maandagavondshow beginnen. Het publiek zong mee en was enthousiast over de muzikale nummers uit de begintijd van de televisie. Er werd goed meegezongen en bij De Wandelclub van Jasperina de Jong  wurmden vrijwilligers en leden van het Oranjecomité zich in een spontane polonaise door de zaal. We kijken terug op een optreden waarin we de ‘Aarlanderveners’ op een heerlijke avond hebben getrakteerd. Dank aan aan alle vrijwilligers die dit feest zo geweldig hebben georganiseerd.

Een gedachte over “25 juli Zomerfeesten Aarlanderveen

  1. Loes Jij ziet er goed uit met je nieuwe kapsel!!!, we zijn benieuwd naar het optreden in Nieuwkoop, hopelijk zijn ze daar ook zo enthousiast. Succes verder,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *