27 mei Careyn Weddesteyn Woerden

dorus met careynMet meer dan 95 gasten was het optreden in Careyn Weddesteyn heel bijzonder. De zaal was overvol. Velen uit het woonzorgcomplex, zelfstandig wonenden en ook senioren van buiten waren aangeschoven. De Woerdense tamtam had zijn werk goed gedaan.
De 88-jarige mevrouw Hoogland had het programma al eerder bijgewoond, maar wilde het graag nog eens horen. Aangezien het publiek erg divers was, hadden we het programma daar enigszins op aangepast en dat was de wakkere mevrouw niet ontgaan. Natuurlijk scoorden de acts met de “Twee Motten” van Dorus en “De wandelclub” van Jasperina de Jong weer erg goed. Compliment aan Anja, haar medewerkers  en vrijwilligers die het geheel perfect voor elkaar hadden. Alleen met vrijwilligers is zoiets te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *