13 oktober Zonnehuisgroep Vlaardingen

Op weer een echte zomerdag in oktober traden we op in het Adriaan Pauw in Vlaardingen, een van de PG afdelingen van de Zonnehuisgroep. Zoals in hun folder staat kunnen de bewoners enorm genieten van de aandacht die ze krijgen en van de diverse activiteiten die ondernomen worden. De vijf vrijwilligers op deze middag onder leiding van Miranda vormen echt een sterrenteam. Er werd gedanst, ingestoken, geknuffeld en alles wat er verder nodig is om de gasten optimaal  de muziek te laten genieten. Wij hadden het programma zodanig aangepast dat de moeilijke “tekst”-nummers vervangen werden door fijne melodieën en eenvoudige meezingers. Natuurlijk viel de performance van Dorus erg in de smaak. Een mooie bos bloemen die Loes werd aangeboden maakte de middag weer helemaal af.