12 oktober Ontmoetingsgroep Amstelveen

We waren vroeg in het Wijkcentrum Middenhof in Amstelveen. Er was een lunch voor ons klaargezet. Heerlijk. De middag had een feestelijk begin. Door een van de gasten werd een lint doorgeknipt om hiermee het twintigste jaar van de Ontmoetingsgroep in te luiden. Professor Dr√∂es van het Amsterdams Universitair Medisch Centrum legde een project uit om te leren met een tablet om te gaan. Bijzonder interessant. En toen volgde ons programma. Marloes kondigde ons aan met de mededeling dat we hier inmiddels voor de derde keer optraden. We zijn al goed thuis in De Platenkoffer en in de zaal deed men enthousiast mee. Het is ook mooi als mensen vanuit de dagbesteding zo’n muziekmiddag samen met hun familie of mantelzorger meemaken. Tot bij de laatste nummers werd spontaan gedanst en een van de gasten sprak namens de aanwezigen een dankwoord uit en overhandigde een mooie bos bloemen. Een perfecte middag.