10 oktober De Zevenakkers, Harderwijk

Een lange file naar Harderwijk, een bruisende zaal en een grote gastvrijheid. Dat zijn de herinneringen die ons bij het optreden in De Zevenakkers zullen bijblijven. Cees en Alien stonden ons bij de deur al op te wachten. We waren wat vertraagd, maar binnen hadden ze het zo geweldig ingericht dat we heel snel alles konden aansluiten en ruim voor tijd aan de koffie zaten. Cees, de huismeester, kende ons van het optreden in Emst waar hij met een volle bus vanuit Harderwijk naar toe was geweest. Veel dames in de zaal kenden ons nog van het optreden met de Kijkbuis, nu konden ze genieten van de Platenkoffer. Bij “Daar is de orgelman” ging de complete zaal arm in arm. Aan het eind van de avond trakteerde de organisatie ons nog op een salade voor onderweg.¬†Verrassend voor ons was dat Veluwe|FM opnames kwam maken van het optreden.
Zo’n avond is echt compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *