19 september Amsta, v’t Hofflaan, Amsterdam

Op de Zorgkaart van Nederland vinden we van Amsta een 30-tal vestigingen, waarvan het merendeel in Amsterdam is gesitueerd. Vandaag waren we te gast bij Amsta, van’t Hofflaan. We werden door Helga allerhartelijkst ontvangen in een kleine huiskamer waar we met wat passen en meten voor een tiental bewoners ons optreden verzorgden. We hadden de Platenkoffer voor dit optreden gevuld met nummers waarvan de melodie voor deze ouderen goed in het gehoor ligt en waar het er minder op aan komt om de lied-teksten letterlijk te volgen. Vanuit de zaal werd flink meegezongen en naarmate het vorderde werd men steeds enthousiaster. Op deze laatste zomerdag hebben we de zon nog eens goed in huis gehaald.
Na afloop was het fijn om met Helga even door te praten over haar werk in dit verzorgingshuis. Een verzorgingshuis wat overigens terecht een hoge score heeft.