12 september NVVH Vrouwennetwerk Maarssen

Het Koninklijk NVVH Vrouwennetwerk Nederland bestaat uit maar liefst 58 afdelingen en 6700 leden.Dit kun je met recht een grote organisatie noemen. Het liep dan ook allemaal gesmeerd in het Trefpunt in Maarssen. Er was een flinke belangstelling voor het muziekoptreden, hoewel het  was aangekondigd als een lezing over muziekbonbons. Er worden door het Vrouwennetwerk Maarssen wel veel interessante lezingen georganiseerd zoals blijkt uit hun mooie website.
Het muziekprogramma sloeg goed aan met een mooie afwisseling van bijzondere nummers uit de begintijd van de elpee. Nummers van Wim Sonneveld, Toon Hermans en Connie Stuart en teksten van de hand van Annie MG Schmidt gaan er altijd in.

Een gedachte over “12 september NVVH Vrouwennetwerk Maarssen

  1. Op 9 oktober bent u onze gaste, we kijken er vol spanning naar uit.

    met vriendelijke groet

    Adrie de Ronde-Lems voorzitter NVVH afd.Puttershoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *