08 augustus ZC Saenden in Zaandam

Na een korte vakantie hebben we de draad weer opgepakt.
We waren te gast in het prachtige Zorgcentrum Saenden in Zaandam dat deel uitmaakt van de Zorgcirkel. Deze organisatie heeft een 17-tal vestigingen in Noord-Holland.  We werden hartelijk ontvangen door Danny en Karen. Diverse vrijwilligers waren meteen bereid de zaal zo in te richten dat onze voorstelling optimaal kon worden uitgevoerd. De ruim 35 bewoners waren van de eerste tot de laatste minuut geboeid. Bij het verlaten van het gebouw volgde zelfs nog een gemeend applaus.
Deze maand brengen we de laatste voorstellingen met de Kijkbuis. Het nieuwe programma De Platenkoffer is met zijn zestien nummers een swingender programma met meer taalkunst. Hiermee komen we tegemoet aan de behoefte van een groeiende groep  ouderen die geestelijk vitaal zijn gebleven. Waar nodig kunnen uiteraard melodieuze en eenvoudiger nummers worden ingevoegd.