14 juni Alrijne, verpleegh. Oudshoorn, Alphen a/d Rijn

Het was een overvol Dorpsplein in het verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn. We werden gastvrij ontvangen op deze prachtige locatie. Wat ons opviel was het grote aantal vrijwilligers en er waren ook veel familieleden die het optreden wilden bijwonen. Het Dorpsplein is de centrale ontmoetingsplek waar iedere donderdagmiddag wat te doen is en waar veel faciliteiten voor de bewoners zijn te vinden. En dat is lang niet alles, want als je de website bekijkt en de nieuwsbrieven leest, doet dit verpleeghuis bijzondere dingen voor haar gasten. Een voorbeeld. Als je in je thuissituatie lid was van een vereniging, dan kan dat hier ook. Er zijn maar liefst 22 verenigingen waarvan je lid kunt worden, waaronder 5 zangverenigingen. Misschien daarom dat met de nummers van ons programma zo goed werd meegezongen. Voor ons een middag om niet gauw te vergeten.