2 juni WZC Parkhof, Vleuten

Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Twee van de bijna veertig aanwezigen wisten zich ons  optreden met “het Fotoboek” in januari 2013 nog te herinneren. Parkhof, een prachtig centrum, onderdeel van De Rijnhoven ligt aan de rand van het Aleveltpark en op heel korte afstand van Vleuten en Leidse Rijn. Ons publiek in het Grand Café was samengesteld uit bewoners van het zorgcentrum en de aanleunwoningen. Ze genoten van “de Kijkbuis”, een programma met liedjes uit de begintijd van de televisie. En natuurlijk konden zij zich Wim Sonneveld, Annie de Reuver en Gerard Cox herinneren. Er werd  spontaan een polonaise gelopen op de “Wandelclub” van Jasperina de Jong. Carolientje, een nummer van Willeke Alberti uit ons nieuwe programma, brachten we als toegift.
Onze gastvrouwen Imca en Margaret vertelden na afloop uitgebreid over de mooie voorzieningen die Parkhof/De Rijnhoven biedt en ze waren erg enthousiast over de creatieve activiteiten die voor de bewoners worden bedacht.