18 mei Stichting Allegoeds Lunteren

Het was een korte week voor de groep die deze week in Lunteren vakantie vierde. Maar in die paar dagen was het echt feest. Daar zorgt Carla wel voor. Natuurlijk was de opening van deze vrijdagavond voor Pinksteren een mooie gelegenheid om mevrouw Huves die 92 werd toe te zingen. De groep van 29 gasten had mooie dingen gedaan. Met leden van de Rotary waren ze deze week in de omgeving rondgereden, ze hadden de bijzondere zandsculpturen in Garderen bezocht. De foto hierboven is afkomstig van de website zandsculpturen.nl. Met elkaar was een vorm van groepsscrabble gespeeld en op de middag voor ons optreden had een boswachter veel interessante dingen verteld over de bosgebieden in de omgeving.
Op deze laatste avond ging men er maar eens goed voor zitten en het werd van 8 tot half tien een perfecte en ontspannen avond. Daarna werden snel de kamers opgezocht om te pakken, want de vakantie voor deze groep was weer echt voorbij.