11 mei Stichting Allegoeds Lunteren

Voor de tweede maal in een week naar het Bosgoed-hotel in Lunteren. Ditmaal was het coördinator Ad met een zgn D groep. Dit keer veel vakantiegangers met dementie die een korte week heerlijk in dit bosrijke gebied konden vertoeven. De nodige mantelzorgers en vrijwilligers waren mee. Wat heeft deze Stichting Allegoeds dat toch voortreffelijk voor elkaar. Heel vaak zien we verzorgingshuizen waar het aantal vrijwilligers eigenlijk net te klein is om die ontspanning te geven waar deze ouderen zo’n behoefte aan hebben.
Het programma gaf de geheugens best wel een opfrisser. Men deed goed mee. Zelfs een 99-jarige heer wist te vertellen dat hij ons twee jaar eerder in Bosgoed al een keer had beluisterd. En dat klopte. Even nakletsen hoort er altijd bij in Bosgoed en in veertig minuten waren we weer thuis.