6 mei Stichting Allegoeds Lunteren

Een optreden in Lunteren bij de Stichting Allegoeds is voor ons iets als thuiskomen.
Mede dankzij het prachtige weer en het voortreffelijke gastvrouwschap van Marianne kon deze avond gewoon niet stuk. De gasten, de vrijwilligers en wij, iedereen had er plezier in.  Het was mooi om te zien dat sommigen, ondanks hun beperkingen, met stralende ogen volop  genoten van een stukje herbeleving van vroeger. Dat is toch waar we het allemaal voor doen. Leuk dat een dame van 86 even kwam melden dat ze ons op internet niet had kunnen vinden, terwijl ze daar toch behoorlijk handig mee was. Een visitekaartje bracht uitkomst. Een heer van 91 gaat al twintig jaar met zijn vrouw met de Stichting Allegoeds mee. Nippend aan een glas rode wijn vertelde hij het een beetje jammer te vinden dat er niet meer heren waren. Hij had zich er inmiddels bij neergelegd. Een uurtje met de vakantiegangers napraten zorgt er voor dat het na het stoppen van de muziek niet meteen bedtijd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *