30 april Lelie ZG, Tiendhove Krimpen aan den IJssel

Er zijn veel organisaties die er voor zorgen dat de bewoners van zorginstellingen regelmatig aandacht krijgen. Zo’n zorginstelling die zich gelukkig mag prijzen is het verpleeghuis Tiendhove waar we deze regenachtige middag op muziek-bezoek waren. Het bestuur van de Stichting Werkgroep Serviceverlening Ouderen (SWSO) had ons in vervolg op een eerder optreden op 14 maart in Crimpenersteyn voor deze middag uitgenodigd. Men had eerst gerekend op een kleine 20 man, maar de zaal vulde zich snel tot ruim veertig. Het was vaak ontroerend om te zien hoe sommige van de aanwezigen de herinnering weer oppakten door mee te zingen met liedjes uit de begintijd van de televisie. Na afloop was er naast het applaus voor het optreden ook een applaus voor de vrijwilligers.

“De vrijwilligers waren druk in de weer, bedankt voor elke keer” zo zong Loes ze toe in haar slotnummer. Loes werd door voorzitter John van Doorn mooi in de bloemen gezet. Van onze kant willen we graag een compliment geven aan de SWSO die zo veel organiseert voor de ouderen van Krimpen aan den IJssel.