10 april Careyn De Torenhoeve, Hellevoetsluis

In haar korte bestaan van bijna vijf jaar waren we voor de tweede maal te gast bij Careyn De Torenhoeve in Hellevoetsluis. Deze zorginstelling is een kleinschalige naast het veel grotere Grootenhoek die ook op de Hellevoetse Achterweg is gevestigd. In de Torenhoeve is het prima voor elkaar. We werden hartelijk ontvangen door Annemarie en we traden op in een tweetal huiskamers. Een kwartiertje kostte het om de installatie te verhuizen van de ene kamer naar de ander, maar de opstelling was aangenaam ruim.  En dat is echt nodig voor de interactie en het meedoen. Het werd een optreden om met plezier op terug te kijken, zeker ook vanwege de enorme betrokkenheid van de vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *