5 april NVVH Vrouwennetwerk Sassenheim

Een groter verschil tussen dit en het vorige optreden is niet denkbaar. Een groep van bijna 70 vrouwen was aanwezig in ’t Onderdak in Sassenheim. Volop in het leven met veel plannen voor dit komende jaar. Voorzitter Ineke somde bij de opening van de ochtendbijeenkomst veel van de culturele en sociale activiteiten op. Een speciale plaats in dit vrouwennetwerk heeft Vroneko, het  Vrouwennetwerk-koor. Zo’n zanggroep, dat sprak ons wel aan.
In een optreden van ruim anderhalf uur presenteerde Loes de Kijkbuis, aangevuld met nummers uit de beide andere programma’s van Muziekbonbons. We hopen dat deze muzikale ochtend nog meer leden van dit Vrouwennetwerk heeft aangezet om zich bij  dit koor aan te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *