4 april Land voor Water, Moordrecht

De activiteitenbegeleidster die ons had gevraagd voor een optreden op de PG-afdeling in dit verzorgingscentrum in Moordrecht had enkele maanden geleden al weer afscheid genomen. Zodoende was er enige verwarring of en waar we zouden optreden. Het werd gelukkig snel opgelost. Met twaalf bewoners in een kleine huiskamer was het even passen en meten, maar met een echte mini-opstelling kamen we er toch weer uit. De bewoners hebben van dat ongemak gelukkig weinig gemerkt. Sterker nog, er werd vrolijk mee gedanst en meegezongen. De mensen hadden er duidelijk plezier in. Een leerpunt voor onszelf is dat optredens in zulke kleine huiskamers met PG patiënten niet onze eenvoudigste doelgroep is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *