14 maart De Zellingen, Crimpenersteyn

Sfeervol en drukbezocht. Liefst 75 gasten vanuit zorgcentrum Crimpenersteyn waren aanwezig en het was bovendien een prachtige ruimte om op te treden. Optreden bij een van de instellingen van de Stichting Zorgbeheer de Zellingen is nieuw voor ons. . De zorginstelling De Zellingen heeft haar verzorgingsgebied in Krimpen en Capelle aan den IJssel. Het is een organisatie die naast de zorgcentra .ook heel veel doet aan thuiszorg. Een mooi voorbeeld is het servicepakket “Hoogstpersoonlijk” dat enkele jaren geleden werd geïntroduceerd er waarbij diensten worden aangeboden die men zelf niet meer kan doen zoals een maaltijdservice, een tuinman of de kapper aan huis.
Rest ons nog te melden dat het optreden van Muziekbonbons ook dik voor elkaar was.

Een gedachte over “14 maart De Zellingen, Crimpenersteyn

Reacties zijn gesloten.