21 februari Argos, de Es in Spijkenisse

Het was  de laatste dag van de Olympische Winterspelen. De paar aanwezigen in de recreatiezaal zagen de laatste wedstrijden op het grote tv-scherm. Daarna liep de zaal snel vol voor het optreden van Muziekbonbons.
De Es in Spijkenisse ziet er gastvrij en modern uit en biedt een thuis aan ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Voor deze groep waren veel vrijwilligers op de been. Het bleek ook nodig want het duurde een tijdje voordat er rust in de zaal kwam. Jammer, want daardoor ging voor een aantal gasten het muziekgenot verloren. Na de pauze ging het een stuk beter, de muziek kwam beter door en een rolstoelgebruiker maakte zelfs rondedansjes met Loes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *